Contact

Neem vrijblijvend contact op met Annemarie Kipping in Utrecht of Margrit ter Stege in Groningen.

Studiematch Utrecht werkt vanuit twee locaties: Utrecht Stad en IJsselstein. Voor de route van de vestiging Utrecht kunt u op deze link klikken. Het adres van de vestiging IJsselstein is Turfschouw 14, 3402 BK IJsselstein. Op beide locaties is volop gratis parkeergelegenheid, maar ze zijn ook met het OV prima bereikbaar.

Studiematch Groningen is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op loopafstand (ca. 5 minuten) van het Centraal Station Groningen. Indien u met de auto komt is er gelegenheid om uw auto in het Zuiderpark (tegen betaling) te parkeren.
Ook bevindt zich op loopafstand een parkeergarage bij Cultureel Centrum de Oosterpoort.
Voor een routebeschrijving naar Studiematch Groningen kunt u op deze link klikken.

Let op: wij merken dat de mail soms in je spambox terecht komt. Check dat dus even! Of neem even telefonisch contact met ons op.

Meer dan 90% van de klanten kiest voor een door ons geadviseerde studie.

Marc

Via een vriend van mijn oudste zoon die tevreden is over de studiekeuze begeleiding van Annemarie, kwamen wij met haar in contact. Inmiddels zijn meerdere mensen uit mijn gezin en vriendenkring door haar begeleid, mensen die vaak al elders hadden aangeklopt. Wat mij opvalt is dat Annemarie de wetenschappelijke methodes beheerst om iemand te doorgronden en hen daarmee in het zonnetje zet. Dit koppelt zij aan haar invoelingsvermogen. Als ‘onderzoek’ en ‘gevoel’ niet bij elkaar passen speurneust zij net zolang samen met je door tot beiden de Aha erlebnis hebben van ‘Eureka’, dat is het! En dat doe je niet in één sessie. Ook heeft ze een actueel beeld en een frisse kijk op het aanbod van opleidingen en beroepen waardoor ik mensen met een nieuwe keuze -soms derde studiepoging- in korte tijd weer volledig heb zien opbloeien.