Contact

Neem vrijblijvend contact op met Annemarie Kipping in Utrecht of Margrit ter Stege in Groningen.

Studiematch Utrecht werkt vanuit twee locaties: Utrecht Stad en IJsselstein. Voor de route van de vestiging Utrecht kunt u op deze link klikken. Het adres van de vestiging IJsselstein is Turfschouw 14, 3402 BK IJsselstein. Op beide locaties is volop gratis parkeergelegenheid, maar ze zijn ook met het OV prima bereikbaar. Parkeren in Utrecht is ook mogelijk op eigen terrein (ingang door wit hek Koningin Wilhelminalaan 8).

Studiematch Groningen is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op loopafstand (ca. 5 minuten) van het Centraal Station Groningen. Indien u met de auto komt is er gelegenheid om uw auto te parkeren achter het pand.
Voor een routebeschrijving naar Studiematch Groningen kunt u op deze link klikken.

Let op: wij merken dat de mail soms in je spambox terecht komt. Check dat dus even! Of neem even telefonisch contact met ons op.

Meer dan 90% van de klanten kiest voor een door ons geadviseerde studie.

Etty

Onze zoon wist na zijn eindexamen echt niet wat hij moest gaan studeren. Hij koos voor rechten. Als snel bleek dat dit geen goede keuze was. In februari stopte hij met de studie. Omdat hij nog steeds geen idee had wat hij wilde studeren, kwamen we bij Margrit terecht. Het bleek een goede match. Margrit heeft onze zoon het zelfvertrouwen dat hij kwijt was na zijn valse start weer teruggegeven. Ze heeft hem behalve 2 concrete studies ook een kijkje in zijn toekomst gegeven. Onze zoon is inmiddels zeer gemotiveerd begonnen aan zijn studie bedrijfskunde. Hij weet nu waar hij het voor doet.