Unieke visie

Studiematch maakt talenten zichtbaar. In onze visie beschikt ieder mens over talenten. Dit is een unieke combinatie van persoonlijke eigenschappen, voorkeuren, vaardigheden en drijfveren die samen zorgen dat je op enig gebied je talenten volop kunt inzetten. Samen met jou willen we dit talent in beeld brengen.

Studiematch is zeker niet alleen een testbureau. Wij gaan een stap verder om je beter te kunnen helpen. Want zeker zo belangrijk is wat jij leuk vindt, waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Daarvoor gaan we met je in gesprek. Deze gesprekken, de testresultaten, de opdrachten, ieders ‘persoonlijke inbreng’ geeft jou inzicht in jezelf. Tijdens het traject word je ‘gedwongen’ een langere periode bewust stil te staan bij wie je bent en wat je wilt. In de gesprekken en de tests gaan we dieper in op je persoonlijkheid (wie ben ik?), op je capaciteiten (wat kan ik?) en op je toekomst (wat wil ik?).

Zo passen we alle puzzelstukjes in elkaar. Jij krijgt meer zelfinzicht en een beter beeld van zaken die voor jou belangrijk zijn in leven en werk. Veel scholieren/studenten geven aan dat ze meer zelfvertrouwen hebben gekregen, sterker in hun schoenen staan en ook begrijpen waarom de concrete studies die wij adviseren passend zijn.

Klanten komen uit heel nederland; meer dan de helft van onze klanten komt bij ons via mond tot mond reclame.

Studiematch doet niet alles alleen. Wij hebben veel contact met scholen, onderwijsinstellingen en met experts die onze klanten een stapje verder kunnen helpen.

Jolijn

Margrit verstaat de kunst om een hele persoonlijke aanpak te combineren met een middels verschillende testen goed onderbouwd studieadvies. Vooral voor onze oudste dochter Anne, die niet een duidelijk beeld had van wat ze wilde heeft dat uitstekend gewerkt. Ze leerde zichzelf door de gesprekken, de testen en het huiswerk (anderen vragen laten beantwoorden over jezelf) goed kennen en voelde zich bij Margrit helemaal op haar gemak. Het advies dat zij iets in de zorg zou moeten kiezen was voor ons heel verrassend, en zonder Margrit waren wij daar absoluut niet op gekomen. Anne heeft inmiddels met heel veel plezier de studie HBO-V succesvol afgerond.

Benjamin

Na een persoonlijke zoektocht naar de juiste masteropleiding of toch een baan besloot ik op aanraden van een kennis contact op te nemen met Annemarie Kipping. Tijdens onze sessies werd al snel duidelijk dat ik er verstandig aan zou doen om een masteropleiding te volgen. Nu rees de vraag: welke master dan precies? Aan de hand van verschillende testen en prettige gesprekken stelde Annemarie een aantal masteropleidingen voor die zowel aansloten bij mijn wensen als mijn vooropleiding. Uiteindelijk heb ik zelf de knoop doorgehakt en volg ik de masteropleiding Management van de publieke sector. Ik ben erg blij met deze keuze en betwijfel of ik hiertoe zou zijn gekomen zonder de hulp van Annemarie. Ik heb ons contact als persoonlijk, erg prettig en verhelderend ervaren. Annemarie wist goed tot de kern van mijn vraag en wens te komen. Ik zou haar dan ook erg aanraden!